Persondatapolitik

Vi tager din databeskyttelse alvorligt. Nedenfor kan du se hvordan vi behandler dine data.

1. Data
1.1 For at du kan indgå aftale om at holdrtræne ved REN velvære, indsamler vi følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Tlf.nr.
E-mailadresse.
Aftale om holdtilmeldinger
Historik over holdtilmeldinger
1.1.2. Formål
For at kunne lave aftaler med dig i vores holdtræningskalender.
For at kunne udsende påmindelser om aftaler
For at kunne se tidligere og fremtidige aftaler og dermed give dig den bedste behandling og service

1.2 Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig, fx om hvilken type browser du bruger, din IP-adresse og informationer om din computer
1.2.1 Formålet er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring, bla. retargeting via Facebook og Google. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre vores hjemmeside samt vise dig relevante tilbud.

2. Databehandler
Vores bookingsystem er Geckobooking og da booking og opbevaring af data foregår i deres system er de i den forbindelse databehandler. Geckobooking behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.
Geckobooking sørger for passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger behandles i strid med lovgivningen.
I forbindelse med markedsføringsrelaterede dataoplysninger (besøg på vores hjemmeside) benytter vi bla. Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc. som er etablerede i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

3. Ret til at blive glemt – opbevaringsperiode
Dine persondata opbevares indtil du ønsker dem ændret eller slettet. Dog slettes de automatisk efter 5 år fra din sidste aktivitet/behandling.

4. Dataansvarlig
Michael Nielsen Brandi
Ønsker du at kontakte os vedrørende behandling af vores persondata kan du gøre det på kontakt@ren-velvaere.dk eller på 71997077